Drogat la volan a ajuns cu mașina pe un teren agricol din Peștiș

1923

Luni, 15 august, la ora 23.00, pe D.N. 1 H, în localitatea bihoreană Peștiș, un bărbat de 32 de ani, din comuna Roșiori, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției sale de deplasare și s-a oprit pe un teren agricol.

 

Conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului, care a fost unul fără victime, iar la 16 august a.c., la ora 10.58, a apelat S.N.U.A.U. 112 relatând faptul că a fost implicat într-o tamponare în cursul nopții.

În urma testării bărbatului de 32 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că acesta ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

 

Urmărește-ne și pe Google News