Doi aleșdeni pe podium la Enduro Cross Cozmeni Harghita 2016

705

La a patra a etapa din Campionatul National de Endurocross , s-au inscris participanti din toata România, care au concurat pe potecile extreme ale zonei.

 

Alesdeanul Avram Florin a participat la clasa Expert unde sa clasat pe primul loc, iar tanarul Milan Kubalak de numai 16 ani sa clasat pe locul 2 la clasa Hobby.

FB_IMG_14705187463482695

„Aceasta a fost a 4 a etapa de enduro cross din cele 7, si sa desfășurat la Cozmeni . In urma rezultatelor de pe locul al 5 am urcat pe locul 2 la clasamentul general si Kubalak Milan de pe locul 2 a urcat pe locul 1 a fost un traseu frumos dar și foarte solicitant. Motivul fiind pistă de motocros, iar noi fiind străini de acest gen de traseu neavând pistă, detalii motocros în zona orașului cea ce ne-a creat un mare dezavantaj” , a declarat Florin Avram pentru alesdonline.ro.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.