Din 16 septembrie, persoanele fizice pot plăti impozite, taxe şi amenzi cu cardul la Trezorerie

301

Începând din 19 septembrie, persoanele fizice vor putea achita obligaţiile bugetare cu card bancar la unităţile la unităţile teritoriale de trezorerie dotate cu POS-uri din Oradea Aleşd, Beiuş, Marghita şi Salonta.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Bihor, Vasile Farc, obligaţiile fiscale cele prevăzute de OMFP nr. 943/2016, şi anume impozite pe veniturile din activităţi independente, pe salarii (sau asimilate salariilor), cedarea folosinţei bunurilor (chirii) sau pe diverse tipuri de investiţii.

Citeste articolul complet pe eBihoreanul

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.