De Duminică până Marţi instabilitate atmosferică în toată ţara

219

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferică şi ploi, valabilă pentru toată ţara, de duminică până marţi.

 

Potrivit meteorologilor, cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. De asemenea, vor fi condiţii de grindină.

Insformarea mai arată ANM, în toată ţara temperaturile vor scădea. Luni, frigul va cuprinde vestul, nordul şi centrul ţării, iar apoi şi restul regiunilor. La munte vor fi chiar precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.