Croitoria MARY B din Aleșd s-a mutat într-o nouă locație

736
Croitoria MARY B din Aleșd
Foto ©️ Croitoria MARY B

Croitoria MARY B ofera in noua locație servicii de retușare, ajustare, modificare și personalizare.

 

Croitoria MARY B este specializată pe creatii la comanda, ținute pentru bărbați și creații unicat pentru femei: pantaloni, veste, cape, rochii, camasi, etc. De asemenea creeaza articole de home design, de la lenjerii, la cuverturi, draperii si perdele si oferă inclusiv servicii de croitorie pentru copii.

Croitoria MARY B situată în stația de autobuz din zona ștrandului termal este deschisă de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00, iar pentru urgențe aveți la dispoziție numărul de telefon 0757 184 010.

Croitoria MARY B din Aleșd
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.