CONCURS JUDEȚEAN „CÂNTĂ ȘI FI VESEL” ED. A III-A

422
CÂNTĂ ȘI FI VESEL” Alesd-800x600
Foto © AlesdOnline arhivă

Sub acest generic, vineri 18 mai începând cu ora 10, la Grădinița Holcim Aleșd, structură a Colegiului Tehnic „Alexandru Roman”, se va desfășura concursul cu același nume pentru preșcolari, ediția a III-a.

Și-au anunțat prezența 29 de grupuri vocale și 31 soliști, cca. 300 de preșcolari, care vor concura în cele trei secțiuni: grupuri vocale; folclor; soliști vocali. Participanții provin din: Oradea, Marghita, Beiuș, Popești, Belejeni, Vadu Crișului, Lugaș, Groși, Cornițel, Măgești, Butan, Dobricionești, Beznea,Ortiteag, Peștiș, Tinăud și Aleșd. Vor fi acordate diplome de participare pentru toți concurenții, iar pentru cei mai buni diplome de excelență și trofee.

Concursul este dedicat „Centenarului Unirii”, fiind cuprins în calendarul alcătuit la nivelul orașului. Organizatorii și copiii vă așteaptă cu mult drag.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.