Concert ECHO & SESU – Urban Place : Oradea

475

După ce a „colindat” tara in lung si-n lat a decis  sa susțină un concert „acasă”, ECHO,alias Vlad Milea din Alesd va susține  un concert live alături de SESU sâmbata 7 mai 2016 începand cu ora 21:00 la URBAN PLACE ORADEA.

 

Alesdeanul stabilit la București, are o cariera solo dar și  cu o  trupa înfiintata anul trecut (Bazooka). Anul acesta a lansat albumul solo „doi punct zero”  albumul a fost scos în 130 exemplare – ediție limitată,urmează cel cu trupa, care are ca  si colaborari nume mari din industria muzicala în trupa se afla ” Codrin, Sesu și Echo „.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.