Concert caritabil la Aleșd. Puteţi ajuta copiii nevoiaşi!

1321
sala de evenimente Casa Toni
Sala de evenimente Casa Toni
 

Sala de evenimente Casa Toni din Aleșd este gazda unui concert caritabil susţinut de artiști locali.

Concertul reprezintă o invitaţie adresată tuturor celor care doresc să se alăture în sprijinirea unor copii fără posibilităţi materiale din zona Aleșdului.

”Vă invit pe toți aleșdeni și nu numai la un CONCERT CARITABIL. Toate veniturile din DONAȚIILE Dumneavoastră vor merge la familiile cele mai năpăstuite din Hotar, Vârciorog și alte sate din zona orașului Aleșd și la manastirea BIC unde parintele de acolo are grijă de 20 de copii”, a precizat pentru AlesdOnline Toni Simionas, de la sala de evenimente.

Evenimentul are loc sâmbătă, 4 decembrie 2021, ora 18.30, la sala de evenimente Casa Toni, situată în autogara din Aleșd.

Vor concerta: Briana Pop-Cotuna și formația, Denisa Pesel, Natalia Bodea, Denisa Hoble și grupul de copii, Andreea Ardelean, Marian Lascău și formația.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.