Cod galben de vreme severă imediată în județul Bihor

617
cod galben vreme rea~2-800x649
Foto © Dacian Tinc

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme severă imediată în zeci de localități bihorene.

Localități sub cod galben: Oradea, Sânmartin, Tileagd, Diosig, Dobrești, Oșorhei, Brusturi, Nojorid, Ceica, Sălard, Holod, Pomezeu, Biharia, Sântandrei, Chișlaz, Ineu, Derna, Sârbi, Hidișelu de Sus, Lugașu de Jos, Borș, Țețchea, Girișu de Criș, Roșiori, Lăzăreni, Drăgești, Copăcel, Vârciorog, Husasău de Tinca, Cefa, Ciuhoi, Cetariu, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraș, Tămășeu, Săcădat, Sâmbăta, Paleu, Gepiu, Spinuș.

Pe parcursul zilei de duminică se vor semnala averse care vor cumula 20…25 l/mp, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, transmite ANM.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.