Cercetați penal după ce au fost depistați de polițiști în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului

98

Sâmbătă, 9 aprilie a.c., la ora 01.28, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic, pe drumul județean 108/I, în localitatea Tileagd, un bărbat de 24 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Tot duminică, 10 aprilie a.c., la ora 23.50, polițiștii rutieri din Aleșd au  depistat pe D.N.1H, în localitatea bihoreană Peştiş, un bărbat de 23 de ani, din localitatea Halmajd, județul Sălaj, în timp  ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,63 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Totodată, sâmbătă, 9 aprilie a.c., la ora 19.34, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Tileagd a fost depistat un localnic de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.