Cercetat penal de polițiști după ce au fost depistat în trafic, în timp ce conducea fără permis

130

Vineri, 8 aprilie a.c., la ora 00.40, polițiștii din Aleșd  au depistat un localnic de 20 de ani în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 170, în afara localității bihorene Tinăud, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Oraș Aleșd.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.