Biblioteca “Octavian Goga” din Aleșd îl omagiază pe Poetul nepereche Mihai Eminescu

123
Biblioteca “Octavian Goga” din Aleșd

Ca la fiecare început de an, poetul naţional va fi omagiat de instituția de cultură aleșdeană, în cadrul unui eveniment organizat la sediul bibliotecii ”Octavian Goga” din Aleșd.

Astfel, miercuri 15 ianuarie, începând cu ora 12:00, Biblioteca Octavian Goga va ura un călduros “Bun venit la bibliotecă” tuturor celora care îi vor trece pragul, cu ocazia unei noi întâlniri, găzduită în Sala de lectură a bibliotecii. Întâlnirea va cuprinde momente artistice, dezbateri și expoziţii de carte din creația operei eminesciene dedicate poetului nostru naţional.

Activitatea este organizată în parteneriat cu Colegiul tehnic “Alexandru Roman” din Aleșd.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.