AVARIE la reţeaua electrică din Aleșd. Mai multe blocuri fără curent

806

Mai multe zone din Aleșd au rămas duminică dimineață, 22 mai, fără curent electric.

 

Printre zonele afectate de avarie se numără următoarele localităţi: ALESD, Strada: CIOCARLIEI; loc: ALESD, Cartier: SOIMUL; loc: ALESD, Strada: VISINULUI; loc: AUSEU, sat: LUNCSOARA, Strada: LUNCSOARA; loc: ASTILEU, sat: CALATEA, Strada: CALATEA; loc: MAGESTI, sat: GALASENI, Strada: GALASENI; loc: VADU CRISULUI, sat: TOMNATIC, Strada: TOMNATIC.

Echipaje formate din electricieni lucrează în zonă pentru a remedia defecțiunea. Remedierea situaţiei fiind estimată de către reprezentanţii companiei până în jurul orei 09:00, timpul de intervenţie fiind determinat de volumul şi complexitatea lucrărilor necesare.

În urma avariei survenite, este întreruptă și furnizarea apei potabile către toți consumatorii din orașul Aleșd.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.