1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Atenție, se oprește apa în TINĂUD și pe strada BOBÂLNA din Aleșd!


S.C. SALUBRI S.A. îşi anunţă consumatorii că, marți 07.03.2023, între orele 08:00 și 12:00, datorită lucrarilor de reabilitare la rețeaua de apă, furnizarea apei potabile se va întrerupe total în TINĂUD și partial strada BOBÂLNA din orașul Aleșd.

- Publicitate -

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor“, a precizat directorul Salubri Aleșd, ing. Claudiu Teodorof.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI