ALEȘDENII cu VACCINARE COMPLETĂ îşi pot ridica TICHETELE

20253

În conformitate cu OUG nr 19/30.08.2021 și OMS nr 1863/10.09.2021, persoanele care au vaccinare completă (2 doze de vaccin Pfizer) efectuată în perioada 03.09 – 13.11.2021 sunt așteptate cu actul de identitate și adeverința de vaccinare în perioada următoare la Centrul de vaccinare de la spitalul din Aleșd, în intervalul orar 08:00-16:00 pentru a-și ridica tichetele de masă aferente.

 

Pentru fiecare beneficiar se va acorda alocația de hrană în valoare totală de 100 lei sub forma a 5 tichete de masa cu valoare de 20 lei fiecare. Ridicarea tichetelor se va realiza în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schemă completă.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0771 272 128

În cazul în care persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare refuză primirea tichetelor de masă, opțiunea acestora se consemnează de către personalul centrului de vaccinare, în registrul de evidență.

În caz de neutilizare, tichetele de masă pot fi redistribuite, în funcție de necesități, între centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, respectiv ambulatoriile de specialitate, de către Direcția de Sănătate Publică Bihor, în funcție de necesități.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.