13.1 C
Aleşd
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Aleşdanul Vlad Milea aka Echo a lansat un nou album (video)

Aleșdeanul Milea Vlad, cunoscut și sub pseudonimul de „ECHO”, membrul fondator al trupei „BAZOOKA” alături de orădeanul Codrin Bradea, aka Satana, au lansat joi seară cel de-al cincilea album, denumit „Doi penali”.

- Publicitate -

Nici nu știu cum să încep..2 ani și 2 luni de la ultimul album BAZOOKA (A 4-a scândură). S-a muncit, s-a cântat, s-a filmat, s-a șters, s-a refăcut, s-a produs.. Dar a ieșit mai bine decât ne-am așteptat noi, efectiv rupe. În mai puţin de 48 de ore avem aproape un milion de vizualizări adunate la toate cele 12 piese, iar cele cu clip, patru la număr, au trecut de câte 100.000. Codrin s-a ocupat de editarea, montarea şi realizarea videoclipurilor, eu de sunet şi producţie“, a precizat pentru AlesdOnline, Vlad Milea.

ECHO, este mai puţin cunoscut în „mainstream”, dar un adevărat idol pentru fanii acestui gen de muzică din toată ţara.

Vlad Milea la 28 de ani, are state vechi în lumea rap şi fani câţi n-ai crede. S-a născut în Aleşd, într-o familie creştină, cum zice chiar el, şi a învăţat de mic să cânte la orgă, impresionat de formaţia bisericii. La o beţie a descoperit că nu-i moale, cum ar zice el, la rap, ba dimpotrivă, s-a lipit de el.

Aleșdeanul are o carieră solo dar și colaborări cu nume mari din industria muzicală din Romania.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,206FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
787CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,570AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI