Aleșd Zile de cultura în perioada 09–12 mai 2016

473

              Începand cu anul 1994 , Biblioteca orășenească ” Octavian Goga ” a inițiat și organizat în fiecare an sărbătorirea patronului spiritual , al cărui nume îl poartă , ” Octavian Goga ” .

 

             ” Zilele Goga ” au devenit an de an mai bogate în evenimente și elevate în conținut datorită personalităților care au onorat invitațiile.

          În ultimii 5 ani , colectivul bibliotecii a diversificat domeniile culturale , incluzand expoziții de artă populară , tradiții și obiceiuri folclorice .afise frumusetea satului romanesc

        O noutate care se bucură de multă apreciere din partea cetățenilor urbei este manifestarea intitulată generic  ” Memoria locului ”  , care își propune  să păstreze identitatea acestor locuri de suflet unde avem rădăcinile , frumusețea , dorul , doina și tradiția .

afis memoria locului 2016

     Dorim să redescoperim valorile Aleșdului , oameni , clădiri , povești , amintiri…

     Sperăm că cea de-a  XXII –a ediție a ” Zilelor Octavian Goga ”  să fie un succes iar numărul participanților să fie pe măsură.

    Vă așteptăm la manifestările noastre !afis-general

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.