(AJOFM) Bihor Punct de Lucru Alesd organizeaza un numar de cursuri de calificare gratuita

2964

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor Punct de Lucru Alesd organizeaza un numar de cursuri de calificare gratuita la Alesd incepand de miercuri 20 aprilie 2016, cursur de BUCĂTAR incepand cu ora 9:00, iar de la ora 10:00 curs de FRIZER-COAFOR – MANICHIURĂ- PEDICHIURĂ.
La aceste cursuri de calificare pot participa somerii neindemnizaţi,persoanele interesate fara loc de munca aflate în evidenţa AJOFM Bihor.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.