Accident la ieșire din Tinăud: Două persoane rănite, trafic blocat (FOTO-VIDEO)

9063
Accident Tinaud
Foto ©️ AlesdOnline

Un accident grav s-a petrecut duminică seară pe DN1, în localitatea Tinăud. Sunt implicate două autoturisme, un BMW X6 care tracta o platformă și un Opel Tigra.

La fața locului au fost mobilizate două ambulanțe SAJ Bihor și echipaje de pompieri din cadrul stației Aleșd. Echipajele medicale de urgență acordă primul ajutor victimelor.

Potrivit comisarului-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, două persoane au fost rănite și vor fi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La ora transmiterii ştiri, traficul în zona evenimentului rutier este blocat şi dirijat de poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului.

„Poliţiştii rutieri efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul”, a mai precizat Fărcuţa.

Citește și …

Update: “Duminică, 28 februarie, la ora 21.06, pe D.N.1, în afara localității bihorene Tinăud, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș, în timp ce conducea unansamblu format dintr-un autoturism care tracta un trailer transport auto, dinspre Cluj înspre Aleșd, în timpul efectuării unei manevre de depășire, nu a reușit să revină în totalitate pe banda sa de circulație și intrat în coliziune cu insula de calmare a traficului rutier, amplasată pe axul longitudinal al drumului, a pierdut controlul ansamblului, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea”, a precizat, Alina Fracuța, purtătorul de cuvânt al poliției Bihor.

În urma accidentului rutier, tânărul de 19 ani, din Oradea, care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, unde, ulterior, a decedat. De asemenea, un bărbat de 35 de ani, din Reghin, județul Mureș, pasager în primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, iar tânărul de 23 de ani, care conducea primul autoturism, a suferit leziuni ușoare, a mai spus aceasta.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.