Accident la Aleșd: o dubă s-a răsturnat

3896
 

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul care leagă Aleșdul de Aștileu. Șoferul unei dube care transporta un utilaj pe o platformă ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

La locul evenimentului rutier s-a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o autosanitară SMURD de la stația de pompieri Aleșd.

Potrivit IPJ Bihor, în urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime. Accidentul a fost soluționat ca și tamponare. Traficul rutier s-a desfășurat alternativ pe un singur sens timp de câteva de minute.

Cele două autovehicule au fost însă serios avariate.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.