Accident între mașina Jandarmeriei și un autoturism, în Aleșd

2096
Accident mașina Jandarmerie Aleșd
Foto © AlesdOnline

Un accident rutier a avut loc, luni, în jurul orei 17.10,  pe strada Ciocârliei din orașul Aleșd.

Din primele informații, un bărbat a condus un autoturism din strada Ciocârliei 2 si a virat la stanga pe strada Ciocârliei, intrand in coliziune cu o autospeciala a Jandarmeriei, care circula regulamentar.

“Incidentul a fost fără victime şi a fost înregistrat ca tamponare, nu accident. Masina Jandarmeriei circula pe drumul cu prioritate, un alt autoturism a iesit dintre blocuri acrosand autospeciala in partea lateral spate. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul, fiind negativ”, a precizat pentru AlesdOnline agentul principal Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Accident mașina Jandarmerie Aleșd și un autoturism-800x466

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.