Accident grav la Alesd. Primarul orașului Alesd, Ioan Todoca lovit pe zebră

8929
Todoca lovit zebră
Foto © AlesdOnline

Duminica, în jurul orei 18.40 pe zebra din zona fostei autogari din Aleșd, primarul orasului Alesd, Ioan Todoca, în timp ce traversa strada în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni, a fost acroșat de un autoturism.

 

În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital de un echipaj smurd.

„Accidentul rutier a fost anunţat la ora 18.40. Un pieton a fost acroşat în timp ce traversa strada. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat, contactat de AlesdOnline, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu.

Din ce spun martorii oculari prezenţi la faţa locului, vinovat ar fi şoferul autoturismului care nu i-a dat prioritate primarului care traversa regulamentar strada pe zebră.

UPDATE: Primarul oraşului Aleşd, Ioan Todoca, a primit îngrijiri medicale la Spitalul orăşenesc Aleşd iar starea lui este stabilă însă a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, pentru investigaţii suplimentare.

Investigaţiile medicale în cauza s-au terminat, edilul are o plagă la nivelul frunţii şi un traumatism la degetul mare de la picior.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.