Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a publicat variantele finale ale Ghidurilor Solicitantului

246

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a publicat variantele finale ale Ghidurilor Solicitantului aferente submăsurilor 6.2 „Sprijin pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zone rurale” și 6.4 „Investiţii în crearea și dezvoltarea de activităţi neagricole”.

 

Ghidurile solicitantului pot fi consultate în vederea întocmirii cererilor de finanţare pentru sesiunea de cereri de proiecte care va fi deschisă începând cu data de 28 iulie 2016.

Reguli noi

Odată cu această sesiune de primire a proiectelor, se aplică noi reguli la depunerea online a cererilor de finanțare. Astfel, plafonul de depunere a proiectelor se majorează de la 120% la 200%, iar în primele 5 zile calendaristice pe fiecare etapă de depunere nu se aplică plafonul maxim de depunere, indiferent de valoarea fondurilor solicitate prin proiectele depuse.

Sursa: Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.