Adio Sanyi! Jurnalismul sportiv bihorean mai sărac, Szanto Sandor, de la Bihari Naplo, ne-a părăsit

218
Foto © Szanto Sandor
Jurnalismul sportiv bihorean este mai sărac, după ce decanul de vârstă al presei sportive orădene, Szanto Sandor, de la Bihari Naplo, ne-a părăsit fulgerător în aceste zile.
Unul dintre cei mai longevivi jurnaliști sportivi din Bihor, Szanto Sandor a plecat la cele veșnice, la vârsta de 74 de ani, vineri, în urma unui infarct, lăsând în urma lui un gol în presa sportivă bihoreană.
Foarte activ și prezent la datorie până în ultimul moment, Szanto Sandor și-a dăruit marea majoritate din viața sa gazăteriei, pe lângă sport, el fiind folosit de colegii de la Bihari Naplo și pentru alte materiale jurnalistice.
Redacția Aleșd Online este alături de familia îndurerată și transmite familiei Sincer Condoleanțe!
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.