ACCIDENT RUTIER LA TELECHIU 

2420
Foto © (facebook) Bogdan Bogdi

Potrivit unui comunicat făcut public, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, autoaccidentarea a avut loc miercuri, 21 septembrie, în jurul orei 22.10, pe drumul 108 I, în Telechiu, un bărbat de 41 de ani, din comuna Țețchea, în timp ce conducea un autoturism pe o porțiune de drum în aliniament, a pătruns pe contrasens.
Astfel, autoturismul condus de acesta a intrat în coliziune frontală cu un stâlp al rețelei de iluminat public din localitate.
În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

  

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.