​INSCRIERI LA  CLUBUL COPIILOR DIN ALEȘD

764

CLUBUL COPIILOR ALESD va asteapta si in acest an, dragi elevi si prescolari, cu oferta de petrecere a timpului liber in mod placut, relaxant, fara stresul catalogului, in siguranta, sub supravegherea cadrelor didactice, unde veti putea sa va practicati hobby-urile pe care programa scolara nu le cuprinde. 

 

Activitatile clubului sunt urmatoarele:

CENACLU LITERAR- CIVILIZATIE ENGLEZA- TEATRU- prof. Dobras Livia

DANS MODERN SI CONTEMPORAN- prof. Burz Teodora

MACHETE- ATELIERUL FANTEZIEI- prof. Gal Mihaela

PROTECTIA MEDIULUI- FLORICULTURA- IKEBANA- prof. Luca Lidia

TENIS DE MASA- TENIS DE CAMP- SAH- prof. Suciu Nicolae

CURSURILE SUNT GRATUITE. 

Inscrierile se fac zilnic (de luni pana vineri) la Clubul Copiilor, Cartier Soimul, Nr. 7/A, intre orele 12 si 17.

Aceasta unitate apartine Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, iar cadrele didactice sunt profesori titulari in învăţământ.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.