​Incendiu la o locuinţă din Popeşti

437

În dimineaţa zilei de luni, 29 august 2016, în jurul orei 09.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă din localitatea Popeşti.La adresa indicată de apelant au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Marghita (dintre care două de stingere şi unul de prim ajutor calificat), fiind alertat totodată şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Popeşti.
Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, forţele de intervenţie au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă timp de aproximativ o oră, rămânând în continuare la faţa locului până în jurul orei 12.00, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

 

Ca urmare a producerii incendiului, au ars două televizoare, mobilierul din două încăperi şi două uşi.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.