​Continuarea unei colaborări de succes a Alesdeanului David GAERIS

831
Foto © David GAERIS.

Începutul unei toamne răcoroase servește drept reper pentru cariera muzicală a tânărului artist aleșdean David GAERIS. După ce a acaparat sfârșitul verii aleșdene cu piesa ,,Închidem rănile”, realizată în colaborare cu cunoscutul artist al muzicii RnB din România, CHRISS (aka Chriss JustUs), numărul de vizualizări al piesei depășind 128.000 , GAERIS revine în prim-plan cu nouă colaborare cu celebrul artist bucureștean.
Lansată la data de 26 septembrie 2016, piesa ,,Doar un pământean”, adună peste 2.700 de vizualizări în nici 12 ore de la lansare. Linia melodică a piesei, precum și masterizarea acesteia, a fost realizată de către CHRISS, iar în ceea ce privește lirica piesei, fiecare artist și-a însemnat versurile pe portativul freneticului instrumental.

 

Videoclipul piesei a fost filmat în București (secvențele lui CHRISS), precum și în parcul din fața Casei de Cultură din Aleșd (secvențele lui David GAERIS). Piesa are drept temă iubirea absolută, fără de sfârșit, descrisă de linia melodică a piesei și lirica celor doi artiști, precum și de secvențele pline de tandrețe ale cuplurilor prezente în videoclip, derulate într-un peisaj feeric de toamnă.

GAERIS le mulțumește pe această cale celor care îi ascultă melodiile, în special fanilor din zona orașului Aleșd, menționând faptul că urmează să înregistreze viitoare piese care să pătrundă adânc în inimile ascultătorilor.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.