7 C
Aleşd
vineri, 24 martie 2023

​Continuarea unei colaborări de succes a Alesdeanului David GAERIS

Urmărește-ne și pe Google News

Începutul unei toamne răcoroase servește drept reper pentru cariera muzicală a tânărului artist aleșdean David GAERIS. După ce a acaparat sfârșitul verii aleșdene cu piesa ,,Închidem rănile”, realizată în colaborare cu cunoscutul artist al muzicii RnB din România, CHRISS (aka Chriss JustUs), numărul de vizualizări al piesei depășind 128.000 , GAERIS revine în prim-plan cu nouă colaborare cu celebrul artist bucureștean.
Lansată la data de 26 septembrie 2016, piesa ,,Doar un pământean”, adună peste 2.700 de vizualizări în nici 12 ore de la lansare. Linia melodică a piesei, precum și masterizarea acesteia, a fost realizată de către CHRISS, iar în ceea ce privește lirica piesei, fiecare artist și-a însemnat versurile pe portativul freneticului instrumental.

- Publicitate -

Videoclipul piesei a fost filmat în București (secvențele lui CHRISS), precum și în parcul din fața Casei de Cultură din Aleșd (secvențele lui David GAERIS). Piesa are drept temă iubirea absolută, fără de sfârșit, descrisă de linia melodică a piesei și lirica celor doi artiști, precum și de secvențele pline de tandrețe ale cuplurilor prezente în videoclip, derulate într-un peisaj feeric de toamnă.

GAERIS le mulțumește pe această cale celor care îi ascultă melodiile, în special fanilor din zona orașului Aleșd, menționând faptul că urmează să înregistreze viitoare piese care să pătrundă adânc în inimile ascultătorilor.

 

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,763FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI