​Accident între două biciclete la Popești 

438

Duminică, 10 iulie în localitatea Popesti, un tânăr de 17 ani, din  localitatea Otomani, în timp ce se deplasa pe bicicletă,  nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.
Astfel, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă bicicletă, pe care circula, din sens opus, un bărbat de 51 de ani, din  Popești.

 

În urma accidentului rutier, cel de-al doilea biciclist, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.