Ungaria îşi închide frontierele pentru persoanele venite din Italia, China, Coreea de Sud şi Iran

1025

Guvernul Maghiar va dispune interdicția de intrare din Italia, China, Coreea de Sud și Iran ca parte a măsurilor împotriva răspândirii coronavirusului, cu excepția cazului în care sunt maghiari, a anunțat miercuri la Budapesta Gergely Gulyás, prim-ministru.

Gergely Gulyás a spus că nu poate intra nimeni din aceste țări, cu excepția cetățenilor maghiari, dar vor fi supuși carantinei oficiale – asta înseamnă că cetățenii maghiari care se întorc din aceste țări nu pot părăsi locul de reședință timp de două săptămâni.

Trenurile, autobuzele și avioanele din aceste țări sunt oprite, doar cetățenii maghiari au acces – a adăugat Gulyely Gulyás.

Regulamentul va intra în vigoare imediat și va reintroduce controlul la frontieră la toate trecerile de frontieră din Slovenia și Austria până astăzi la miezul nopții.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.