Guvernul de la Budapesta a declarat stare de urgență

1929
Viktor Orban
Viktor Orban

Premierul Viktor Orban a anunțat că guvernul a adoptat starea de urgență pentru a putea răspunde mai rapid provocărilor create de războiul din Ucraina.

 

“Războiul a reprezentat o amenințare constantă pentru țară, iar sancțiunile de la Bruxelles au dus la o imensă tulburare economică și creșteri drastice ale prețurilor”, a comentat Viktor Orban într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

“Lumea se află în pragul unei crize economice, a adăugat premierul maghiar, reiterând că Ungaria trebuie să rămână în afara războiului din Ucraina și să protejeze securitatea financiară a poporului”.

„Vă voi aduce la cunoştinţă primele decizii mâine”, a mai declarat şeful guvernului de la Budapesta.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.