Accident în Ungaria. O mașină cu cinci români, lovită de TIR

1379

Un accident rutier a avut loc în Ungaria vineri dimineață, la intersecția Bihar, pe drumul național 42, relatează presa maghiară. O mașină în care se aflau cinci români a fost lovită de un TIR.

La fața locului au fost chemate echipele de intervenție de la Berettyóújfalu. Șoferul TIR-ului nu a fost rănit în incident, dar cei cinci pasageri ai Opel-ului înmatriculat în România au fost transportați de ambulanțe la cea mai apropiată unitate medicală.

Potrivit polițiștilor maghiari incidentul rutier a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul automobilului nu s-a asigurat corespunzător și nu a dat prioritate TIR-ului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.