„PROTEST RCA” PE RUTA ALEȘD – ORADEA

1714
Foto © AlesdOnline.ro

Asociația transportatorilor de mărfuri APTE Arad, organizează începând de azi 22 august un protest spontan pe căile rutiere din țară, îndreptat împotriva societăților de asigurări care în mod nejustificat au majorat polițele RCA de la 1000 la 5000 euro. Sunt cele mai mari prețuri la polițele de asigurări din Europa. Încercările de negocieri n-au dat rezultate, fapt pentru care s-a trecut la alte forme de protest.

 
Foto © AlesdOnline.ro

Astfel, în fiecare zi de luni, între orele 10 – 12 autocamioanele vor circula cu viteză redusă pe șoselele țării. Dacă acest protest spontan nu va avea audiență, începând cu ziua de 15 septembrie, se va opri total transportul de mărfuri.

Foto © AlesdOnline.ro

Azi, 22 august pe ruta Aleșd – Oradea au aderat la acest protest spontan 4 camioane . Se așteaptă creșterea numărului protestatarilor.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.