Peste 46 de metri cubi de cherestea și lemne de foc fără documente justificative

675

Luni, 6 iunie  D.N. 1, în localitatea bihoreană Topa de Criș, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Coșna, județul Suceava, în timp ce transporta cu un autocamion cu semiremorcă 45,06 metri cubi de cherestea tivită, de esență pin, în valoare de 20.871 lei, avînd avizul de însoțire secundar expirat.

 

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010.

Tot luni, 6 iunie , polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat pe drumul județean 767, între localitățile bihorene Vârciorog și Tilecuș, o femeie de 32 de ani, din comuna Vârciorog, în timp ce transporta cu o autoutilitară 0,6 metri cubi de lemne de foc,  de esență gorun, în valoare de 73 lei, fără documente legale.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar conducătoarea autoutilitarei a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

De asemenea, în urma verificările efectuate, s-a constatat că aceasta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.