Mii de Bihoreni au rămas fără curent din cauza vântului puternic din ultimele ore

2135
electica zăpadă-800x496
Foto caracter ilustrativ

Mai multe echipe de la Electrica lucrează în prezent pentru remedierea avariei care a lăsat mai multe localități din Bihor fără curent electric. Echipele Electrica sunt pe teren, în încercarea de a rezolva defecţiunea apărută la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

“La ora 18.00 erau parţial nealimentate 7 linii de medie tensiune, iar 68 de puncte de transformare erau nealimentate. 16 localităţi erau fără energie electrică, fiind vorba despre 9793 de consumatori. 30 de echipe ale frunizorului de energie electircă erau în teren pentru remedierea deficienţelor” , a declarat Camelia Roşca, purtătorul de cuvânț al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bihor.

Se pare că vântul puternic din ultimele ore ar fi cauza.

Orașul Aleșd și câteva sate din jur sunt printre localitățile afectate. Probleme în alimentarea cu energie electrică au fost si in localitățile: Fâșca, Termezeu, Căbești, Borod, Șerani, Delureni, Cornuțel, Valea Crișului, Bulz, Ponoară, Remeți, Daica, Coada Lacului, Pădurea Neagră, Livada de Bihor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.