1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Intâlnire cu Preşedintele Slovaciei, Andrej Kiska la Oradea (foto-video)

Deplasarea în oraşul bihorean s-a aflat pe agenda președintelui slovac prin faptul că filiala Bihor a Uniunii Democratice a Slovacilor şi Cehilor din România (UDSCR) l-a invitat pe preşedintele Andrej Kiska să îi viziteze.

- Publicitate -

Preşedintele Republicii Slovace, Andrej Kiska, însoţit de vicepremierul român Vasile Dâncu au ajuns la sediul UDSCR din Oradea azi in jurul orei 14.30. A fost întâmpinat de doi tineri slovaci în costume populare şi a gustat din pâinea şi sarea oferită de aceştia.A mulţumit preoţilor, cadrelor didactice, reprezentanţilor Uniunii Democratice a Slovacilor şi Cehilor din România (UDSCR) şi tututor celor care sprijină  comunitatea slovaca.

La intalnire a participat si Adrian Fora presedintele Organizatiei Locale Alesd a Uniunii Democratice a Slovacilor şi Cehilor din România (UDSCR).

Andrej Kiska va vizita in cursul acestei dupamiezi si localitatea Nădlac, va merge la Liceul Teoretic „Jozef Gregor Tajovsky” si la Primăria oraşului iar apoi se va deplasa la sediul UDSCR din Nădlac, unde e aşteptat de viceprimarul, Dusan Somrac, care este slovac.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI