Intâlnire cu Preşedintele Slovaciei, Andrej Kiska la Oradea (foto-video)

667
Andrej Kiska si Adrian Fora
Andrej Kiska si Adrian Fora

Deplasarea în oraşul bihorean s-a aflat pe agenda președintelui slovac prin faptul că filiala Bihor a Uniunii Democratice a Slovacilor şi Cehilor din România (UDSCR) l-a invitat pe preşedintele Andrej Kiska să îi viziteze.

 

Preşedintele Republicii Slovace, Andrej Kiska, însoţit de vicepremierul român Vasile Dâncu au ajuns la sediul UDSCR din Oradea azi in jurul orei 14.30. A fost întâmpinat de doi tineri slovaci în costume populare şi a gustat din pâinea şi sarea oferită de aceştia.A mulţumit preoţilor, cadrelor didactice, reprezentanţilor Uniunii Democratice a Slovacilor şi Cehilor din România (UDSCR) şi tututor celor care sprijină  comunitatea slovaca.

La intalnire a participat si Adrian Fora presedintele Organizatiei Locale Alesd a Uniunii Democratice a Slovacilor şi Cehilor din România (UDSCR).

Andrej Kiska va vizita in cursul acestei dupamiezi si localitatea Nădlac, va merge la Liceul Teoretic „Jozef Gregor Tajovsky” si la Primăria oraşului iar apoi se va deplasa la sediul UDSCR din Nădlac, unde e aşteptat de viceprimarul, Dusan Somrac, care este slovac.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.