EURES România oferă 800 locuri de muncă sezonieră, la recoltat de căpşuni, în Spania

118

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor prin serviciul de ocupare EURES România oferă 800 locuri de muncă sezonieră, la recoltat de căpşuni, în Spania. Dintre acestea 500 de locuri de muncă sunt pentru femei și 150 pentru cupluri. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp; nu se solicită experință și nici cunoașterea unei limbi străine.

 

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua a 7-a este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES, Simona Burdean, din cadrul AJOFM Bihor, până în data de 9 decembrie.
Selecțiile vor avea loc la Vaslui în data de 13 decembrie începând cu ora 9, la Slobozia în data de 14 decembrie începând cu ora 9 și la Râmnicu Vâlcea în datele de 15 decembrie ora 12 și 16 decembrie ora 9.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.