Barbat 55 de ani, din comuna Borod dat disparut

597

ȘTIZAR PETRU, de 55 de ani, din comuna Borod, sat Borozel, județul Bihor, a plecat de la domiciliu la în noaptea de 22 spre 23 noiembrie 2016, fără a anunța familia și nu a mai revenit.

 

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 80 kg., faţă rotundă, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, prezintă cicatrici pe ambele brațe, în urma unor răni vechi.
ÎMBRĂCĂMINTE: Trening de culoare închisă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută
în sânul familiei !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.