AJOFM Bihor cursuri de formare profesionala

748

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor informeaza persoanele in cautarea unui loc de munca sau care beneficiaza de indemnizatia de somaj ca in perioada mai – iunie 2016 va organiza cursuri de formare profesionala:
Bucatar
Ospatar
Lucrator in comert
Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist

 

Aceste cursuri sunt de nivel calificare II si sunt necesare studii de invatamant general obligatoriu sau de minim 8 clase.

Pentru cursurile de nivel initiere: „Operator calculator electronic si retele” si „Componente comune comunicare limba engleza” sunt necesare studii de invatamant obligatoriu.

Pentru alte informatii la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bihor din Oradea, str. Transilvaniei, nr. 2 sau la telefon 0359-800960, persoana de contact doamna Marin Adriana, consilier superior.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.