Se deschide un club de fiţe la Aleșd. Andrew Dum și Popenski vor mixa în oraş

2987
EGO Social Lounge Club Aleșd

EGO Social Lounge Club va fi inaugurat sâmbătă seară cu o premieră absolută în Aleșd. Andrew Dum și  Popenski vor fi prezenți la platane în clubul situat în zona centrală a oraşului.

Aleșdenii și nu numai au de sâmbătă la dispoziţie un nou club în care să se distreze. EGO Social Lounge Club se deschide sâmbătă seară.

„Vor fi seri tematice. Vom organiza evenimente cu dj cunoscuti din tara. Este un club care se adresează persoanelor mai preţenţioase. Se poate spune că este un club de fiţe. De azi se pot achizitiona invitatiile pentru deschiderea din 11 Mai. Locurile sunt limitate, nu se accepta intrarea fara invitatie, iar cei care doresc ne pot contacta la numerele de telefon 0744981908 Cristi / 0756857452 Fabian”, a mărturisit, Cristi Faur, tanarul antreprenor al Cafenelei SNZ BISTRO tot din Aleșd.

Clubul este poziţionat la subsolul fostei pizzerii Coandi din Aleșd.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.