Premiera „Revizorul” va avea loc în data de 3 decembrie la Sala Florica Ungur din Oradea

366

Unul dintre cele mai frumoase proiecte artistice dedicate copiilor şi adolescenţilor din Bihor, Teatrul de Copii, marchează în program o nouă premieră.

 

Este vorba de cea de-a V-a premieră a asociaţiei Teatrul de Copii Oradea întemeiate de actorul Şerban Borda.

„Revizorul este un text pe care l-am ales împreună cu copiii. Sunt personaje multe, bine conturate, bine scrise. Am avut trei repetiţii în care i-am lăsat să-şi aleagă personajele. O parte din ei şi-au dat seama pe parcurs că şi-au luat o pălărie cam mare şi au făcut schimb de roluri. Îi las să improvizeze, să se joace, să propună. La noi nu există greşeli, pentru că din erori se pot naşte cele mai bune momente”, a spus Şerban Borda.

Premiera „Revizorul” va avea loc în data de 3 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Florica Ungur. Spectacolul se va mai juca în 8, 9, 15, 16 și 17 decembrie. Rezervări se pot face pe pagina de facebook a asociaţiei Teatrul de Copii Oradea.

Preţul unui bilet este de 10 lei.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.