A doua probă scrisă la Bacalaureat în Bihor: nu a fost eliminat niciun un candidat; 60 neprezentați

148

În județul Bihor, la a doua probă scrisă a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2022 (proba obligatorie a profilului) au fost prezenți 3320 candidați. Dintre cei 3320 candidați 1221 au susținut proba la istorie, iar 2099 la matematică. Proba s-a desfășurat astăzi, 21 iunie, în 13 centre. Nu au participat 60 candidați. 

 

Nu a fost eliminat niciun un candidat.

Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar:

➢ 22 iunie 2022 Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă 

➢ 23 iunie  2022 Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă

Primele rezultate de la probele scrise se vor afișa  în data de 27 iunie 2022  până la ora 12,00, iar contestațiille se vor depune în aceeași zi în intervalul orar 12,00 – 18,00.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR), afișarea rezultatelor se efectuează prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

În perioada 28 – 30 iunie 2022 se vor rezolva contestațiile.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale se vor afișa pe data de 1 iulie 2022.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.