Zilele Porţilor Deschise pentru Elevi la sediul Poliției Bihorene

118

In perioada 19 – 21 aprilie a.c., în intervalul orar 09.00 – 11.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sunt organizate „Zilele Porţilor Deschise pentru Elevi”, în cadrulcărora, zilnic, aproximativ 1.000 de copii vor fi implicaţi într-o serie de concursuri cu caracter educativ – preventiv, sesiuni de informare, vizionări de filme educativ – preventive organizate de polițiștii bihoreni special pentru ei.

 

De asemenea, elevii vor avea posibilitatea de a asista la exerciții demonstrative ale luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care vor realiza, zilnic, pe parcursul celor trei zile, câte două sesiuni de exerciții demonstrative. În curtea Inspectoratului de Poliție Județean Bihor vor fi instalate  standuri de prezentare a armamentului din dotarea polițiștilor bihoreni, laboratorul criminalistic mobil și vor putea fi observate de aproape motocicleta și autoturismele de serviciu folosite la intervenții de polițiștii bihoreni.

Totodată, elevii care vor fi prezenți lasediul Poliției Bihorene vor avea ocazia să asiste zilnic la o prezentare a câinilor de serviciu folosiţi de polițiștii bihoreni.

În cadrul activităţilor desfăşurate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, poliţiştii de prevenire îi vor implica pe copii în concursurile preventive „Prevenirea la cutie”, „Ghiceşte indicatorul de circulaţie” şi un concurs de cuvinte încrucişate pe teme de prevenire a criminalităţii.

În acelaşi context, la standul cu materiale informativ preventive amenajat în curtea Poliţiei Bihorene, poliţiştii de prevenire şi rutieri bihoreni vor distribui peste 1.000 de pliante, 1.000 de orare şi 100 de broşuri cu conţinut preventiv.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.