(video)Accident mortal la ieşirea din Diosig spere Săcueni

1414

Accident s-a produs luni dimineaţă în jurul orei 10:00 la ieşirea din Diosig spre Săcueni.

 

Șoferul unui autoturism Opel s-a angajat în efectuarea unei depășiri, înaintea unei curbe. Conform declarației unui șofer aflat în spatele autocamionului implicat în accident, șoferul autoturismului ar fi încercat să revină pe banda lui însă carosabilul umed l-a făcut să derapeze și să intre în fața TIR-ului.

Potrivit bihon.ro accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane. Alţi doi oameni au leziuni de gravitate medie. Şoferul autotrenului a suferit leziuni minore şi a refuzat transportul la spital.

Pentru salvarea victimelor au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Săcueni, cu o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă de tip B2, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În momentul sosirii la locul producerii accidentului, forţele de intervenţie au constatat că şoferul autoturismului se afla lângă maşină, în stare de conştienţă, dar cu traumatisme şi contuzii, iar  în autoturism se aflau trei persoane încarcerate (pasagerul din dreapta, care era în stare de conştienţă şi cei doi pasageri de pe locurile din spate ale maşinii, dintre care o victimă aflată în stop cardio-respirator şi un bărbat decedat).

Echipajele de descarcerare au decopertat autoturismul, evacuând pasagerul din dreapta şi pe cel aflat în stop cardio-respirator, iar echipajul de pompieri militari paramedici şi celelalte două echipaje medicale au acordat îngrijirile de specialitate victimelor, însă, din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, victima aflată în stop cardio-respirator nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia.

Şoferul autoturismului şi pasagerul din dreapta, care au suferit traumatisme, fracturi şi contuzii, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, şoferul autotrenului refuzând transportul la spital se arată în comunicatul emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.