VIDEO – Fenomenul „Zombie” continuă să facă ravagii în Oradea

1074
 

Un tânăr a fost filmat, duminică noaptea, în zona Velența din Oradea în timp ce se mișca necontrolat din cauza drogurilor.

În imaginile surprinse duminică, în jurul orei 03:25, lângă Podul de Fier din Velența se vede cum tânărul este total rupt de realitate, mișcându-se anormal și îngrozindu-i pe cei care au avut nenorocul de a trece pe lângă acesta.

Potrivit unui martor de la fața locului, o mașină de poliție care ar fi trecut în acele momente prin zonă a fost oprită și în timp ce luau datele celor prezenți la fața locului ar fi declarat că băiatul aflat sub influența drogurilor ar fi avut și alte antecedente.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.