VIDEO | Accident la ieşirea din Nojorid: O persoană a decedat

3749
accident-grav-les-nojorid

Un TIR şi un autoturism s-au izbit duminică la prânz, pe DN 79, la ieşirea din Nojorid spre Leş. 

La fața locului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului 1 Oradea, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și echipajul de prim ajutor calificat al D2 Oradea și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Din câte se pare, o persoană a murit iar un bărbat este încarcerat, în stare de conştienţă, însă grav rănit. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este întreruptă iar poliţiştii rutieri deviază traficul pe DJ 797.

Momentan nu se cunosc împrejurările producerii evenimentului rutier.

Știre în curs de actualizare …

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.