Un polițist aflat în misiune a fost înjunghiat de un bărbat care făcea scandal. Agresorul, și-a înjunghiat și fratele

1417
Reținut de mascații
Foto caracter ilustrativ
 

Caz șocant în Bihor. După ce a distrus mai multe mașini, într-un acces de furie, un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitatea Sălard a înjunghiat un polițist venit la fața locului. Anterior, agresorul și-a înjunghiat și fratele. 

 

Polițiștii IPJ Bihor au fost solicitați să intervină, miercuri dimineața, după ce un bărbat a distrus mai multe mașini. Ajunși la fața locului, oamenii legii au observat un bărbat care se afla într-o curte cu mai multe persoane, iar fratele acestuia încerca să îl calmeze. Brusc, individul în cauză l-a înjunghiat cu un cuțit în zona abdominală pe bărbat.

Ulterior, agresorul a ieșit din curte amenințând polițiștii, a spart cu un obiect parbrizul unei autospeciale, iar pe unul dintre polițiști l-a lovit cu cuțitul în zona abdominală.

Din fericire, polițistul purta vestă anti-înjunghiere, astfel încât nu a suferit nicio leziune.

Fratele înjunghiat a fost transportat la spital, însă nu are leziuni care să-i pună viaţa în pericol, scrie ebihoreanul.ro.

Autorul se află în custodia poliției. În cauză au fost dispuse cercetări. 

Potrivit sursei citate cercetările în caz sunt în plină desfăşurare. „Este un stadiu incipient al anchetei, în prezent se audiază martori, se fac cercetări pentru a se stabili care a fost starea de fapt. Nu putem face publice informaţii care se pot schimba în urma administrării probelor. Vom reveni cu un comunicat când vom avea informaţii clare”, a explicat prim-procurorul Dumitru Bradea.

 

Urmărește-ne și pe Google News