Un bihorean urmărit general, a fost prins la frontieră

376
 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Diosig-P.T.F Săcuieni au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

În data de 26.02.2019, în jurul orei 17.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetăţeanul român V.I., în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Bihor.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an.

 Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.