Un biciclist concurent la ProBikers Marathon a decedat

142

În timpul unei probe din concurs, un participant în vârstă de aproximativ 40 de ani a pierdut controlul ghidonului și a fost proiectat între crengile unui copac care formau un V. Un echipaj de terapie intensivă mobilă de la SMURD i-a acordat primul ajutor, însă victima nu a mai putut fi salvată deoarece a suferit leziuni extreme la coloana vertebrală.
Ce este Probikers

 

Probikers MTB Marathon este un concurs internațional de mountain bike, desfășurat în vestul României, pe dealurile limitrofe și împădurite ale orașului Oradea. Concursul adună un numar de peste 400 de ciclisti participanți din toate zonele țării, majoritatea din vestul țării și din țările învecinate, mai ales Ungaria.

Sursa:Bihon

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.