Un autocar a luat foc, lângă Huedin

1137
autocar-in-flacari Huedin-2-800x598

Un autocar a fost cuprins de flăcări, vineri după-masă, în zona localității Izvorul Crișului. În mijlocul de transport se aflau 29 de persoane în momentul izbucnirii incendiului.

Oamenii mergeau într-un grup organizat la o cabană, iar pe drum șoferul a simțit miros de ars. Acela a fost momentul în care bărbatul i-a evacuat pe călători și în câteva secunde mijlocul de transport a fost cuprins de flăcări.

„La fața locului a intervenit un echipaj de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin, dar și un echipaj de pompieri din Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Izvorul Crișului. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului pare să fie o defecțiune tehnică la alternatorul din blocul motor al autocarului”, a declarat potrivit INFO Huedin purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Focul a fost stins în aproximativ 20 de minute. Autocarul a fost distrus aproape în totalitate de incendiu. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.